Edwin Sijtsma
Interieurbouw & Timmerwerken

Over mij

 

Edwin Sijtsma Interieurbouw en Timmerwerken opgericht in de zomer van 2017, eerst naast mijn werk als timmerman bij Bouwbedrijf Lont. De intentie was om meubels en kozijnen te gaan maken, iets wat ik altijd al graag mocht doen. Al snel kwamen er een paar leuke opdrachten binnen, en moest er regelmatig een dagje vrij genomen worden om de opdrachten klaar te krijgen.

Vanaf 2018 dan ook in overleg besloten een dag minder te gaan werken bij Lont, dit werden later in het jaar al 2 dagen. De opdrachten werden groter en meer, wat resulteerde om vanaf 2019 te stoppen bij Lont en mij volledig te storten op mijn eigen bedrijf.


In juli 2019 was de volgende stap, het verhuizen van de werkplaats naar de wissel in Sint Annaparochie. De loods bij huis was te klein door het inmiddels uitgebreide machinepark en de aanvoer/opslag van de materialen was ook niet ideaal.


Inmiddels alweer een tijdje aan de slag in de nieuwe ruimere werkplaats die ook al weer goed gevuld is met machines, zo is er in 2020 een CNC bewerkingscentrum aangeschaft waarmee met uiterste precisie  o.a. meubels, keukens maar ook trappen gemaakt kunnen worden. Verder is er een kantenlijmer aangeschaft waarmee in één handeling de kopse kanten van het meubelpaneel afgewerkt kunnen worden, met een kantband naar keuze.


Door de grote diversiteit van de opdrachten ben ik dan ook nog steeds erg blij dat ik de stap in 2017 gezet heb, bent u op zoek naar een nieuw meubel, trap, keuken of kozijnen neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder van opname tot maken tot plaatsen.



Met vriendelijke groet,


Edwin Sijtsma

 

 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map